Rakkauden synnyistä

Rinne, Pärttyli
Nimeke: Rakkauden synnyistä
Tekijät: Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja)
Rinne, Pärttyli (Lukija)
Tuotetunnus: 9789517687614
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.9.2022
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Avainsanat: rakkaus, rakkaussuhde, ihmissuhteet, filosofia
E-kirja, 2021
EPUB
19,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021

24,90 €

Kirja kaikille jotka haluavat ymmärtää rakkautta.

Mitä ovat rakkauden kipinät? Kuinka rakkauden lajit kietoutuvat toisiinsa tapahtumien virrassa? Rakkaudesta on viimeisen kahden ja puolen tuhannen vuoden aikana kirjoitettu loputtomasti. Ilmiön kirjo kattaa keskeisimmät ihmiselämän alueet parinmuodostuksesta ja vanhemmuudesta ystävyyteen sekä uskonnollisiin ja esteettisiin kokemuksiin. Rakkaus sanoittaa myös yhteisöjen moraalisia ja poliittisia ideaaleja.

Tämä kirja tarjoaa läpileikkauksen rakkauden tärkeimmistä ulottuvuuksista ja niiden keskinäissuhteista. Teos yhdistää nykyaikaisen evolutiivisen maailmankuvan rakkauden alkuimpulsseja koskevaan käsitteelliseen analyysiin ja vapaasti virtaavaan esseistiikkaan. Tekstissä rakentuu omaperäinen, tieteellisesti motivoitu ja henkilökohtaisesti eletty näkökulma erään inhimillisen perusilmiön käsittämiseksi.

Pärttyli Rinne on filosofi, kirjailija ja palkittu käsikirjoittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut romaanin Viimeinen sana (2014) ja filosofisen tutkielman Kant on Love (2018). Rinne toimii vierailevana tutkijana Aalto-yliopiston neurotieteen laitoksella.


Katso myös näitä tuotteita