Rakkauden synnyistä

Rinne, Pärttyli
Nimeke: Rakkauden synnyistä
Tekijät: Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517688741
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.2.2021
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Avainsanat: rakkaus, rakkaussuhde, ihmissuhteet
Äänikirja, 2022
MP3
19,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021

12,00 €

Kirja kaikille jotka haluavat ymmärtää rakkautta.

Mitä ovat rakkauden kipinät? Kuinka rakkauden lajit kietoutuvat toisiinsa tapahtumien virrassa? Rakkaudesta on viimeisen kahden ja puolen tuhannen vuoden aikana kirjoitettu loputtomasti. Ilmiön kirjo kattaa keskeisimmät ihmiselämän alueet parinmuodostuksesta ja vanhemmuudesta ystävyyteen sekä uskonnollisiin ja esteettisiin kokemuksiin. Rakkaus sanoittaa myös yhteisöjen moraalisia ja poliittisia ideaaleja.

Tämä kirja tarjoaa läpileikkauksen rakkauden tärkeimmistä ulottuvuuksista ja niiden keskinäissuhteista. Teos yhdistää nykyaikaisen evolutiivisen maailmankuvan rakkauden alkuimpulsseja koskevaan käsitteelliseen analyysiin ja vapaasti virtaavaan esseistiikkaan. Tekstissä rakentuu omaperäinen, tieteellisesti motivoitu ja henkilökohtaisesti eletty näkökulma erään inhimillisen perusilmiön käsittämiseksi.

Pärttyli Rinne on filosofi, kirjailija ja palkittu käsikirjoittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut romaanin Viimeinen sana (2014) ja filosofisen tutkielman Kant on Love (2018). Rinne toimii vierailevana tutkijana Aalto-yliopiston neurotieteen laitoksella.


Katso myös näitä tuotteita