Maailma - Aloittelijan opas

Therborn, Göran
Nimeke: Maailma - Aloittelijan opas
Tekijät: Therborn, Göran (Kirjoittaja)
Vilokkinen, Natasha (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789517684897
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 24.3.2015
Hinta: 24,84 € (22,58 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 395
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Tietokirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 30.01
Avainsanat: kansainvälinen talous, ihmisen ekologia, sivilisaatio, sosiokulttuuriset tekijät, tulevaisuus, ihmiskunta, ihminen, globalisaatio, sosiaaliekologia, elämänkaari, geopolitiikka, yhteiskuntafilosofia
Pehmeäkantinen kirja, 2016

4,00 €

Nyt kerralla koko maailma haltuun! Tämä kirja on aloittelijan käyttöopas muuttuneeseen maailmaan. Lännen valta-asema on murenemassa, globalisaatio on mullistanut maailman ja maapallon painopiste on vaihtamassa paikkaa. Miten maailma makaa siirryttyämme 2000-luvun toiselle vuosikymmenelle? Usein yhteiskuntatieteilijöitä on syytetty toisarvoisten ongelmien kanssa näpertelystä, mutta nyt maailman tunnetuimpiin sosiologeihin kuuluva Cambridgen yliopiston emeritusprofessori Göran Therborn on tehnyt kirjan, joka tarttuu suuriin asioihin.

Therborn pyrkii kokonaisvaltaiseen näkemykseen. Tutkimalla muun muassa maailman sosiokulttuurista maantiedettä, globalisaatiota, suurimpia sivilisaatioita ja naisten ja miesten elinkaaria kaikilla mantereilla Therborn piirtää kunnianhimoisen kuvan maailmamme nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tiivis ja helposti ymmärrettävä kirja käy luettavaksi kelle tahansa, joka on kiinnostunut maailmastamme ja jolla on halu tietää siitä lisää.


Katso myös näitä tuotteita