Jalkapallotaktiikat — Ymmärrä futista paremmin

Kolamo, Sami; Wallenius, Tommi; Kallio, Pauli; Otsamo, Pentti
Nimeke: Jalkapallotaktiikat — Ymmärrä futista paremmin
Tekijät: Kolamo, Sami (Kirjoittaja)
Wallenius, Tommi (Kirjoittaja)
Kallio, Pauli (Kuvittaja)
Otsamo, Pentti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789517687843
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.8.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.8.2020
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Kirjat
Tietokirjat
Kasvatus
Syksyn 2020 kirjat
Kirjastoluokka: 79.31 Jalkapallo
"Jalkapallotaktiikat - Ymmärrä futista paremmin" on kuvitettu jalkapallon taktiikan peruskirja. Jalkapallo on maailman suosituin peli niin harrastajien kuin katsojienkin määrällä mitattuna. Nykyjalkapallo on hyvin taktista, joten myös penkkiurheilija törmää televisiosta ottelua katsellessaan vaikeilta tuntuviin termeihin, ilmaisuihin ja kuvioihin.

Kirjassa esitellään selkeästi ja järjestelmällisesti jalkapallon taktiset kuviot, peliryhmitykset historioineen, pelipaikat ja erilaiset pelitilanteet. Teos sisältää selitykset jalkapallon keskeisistä käsitteistä, periaatteista ja ilmaisuista.
Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää jalkapalloa: penkkiurheilijoille, valmentajille ja pelaajille sekä heidän läheisilleen.

Sami Kolamo on opettaja, tutkija ja pitkän linjan jalkapallomies, joka on myös väitellyt jalkapallon MM-kisoista. Tommi Wallenius työskentelee päivät
tietokirjojen kanssa ja viettää iltansa futiksen parissa. Kirjan kuvituksen ovat tehneet sarjakuvakäsikirjoittaja Pauli Kallio ja sarjakuvataiteilija Pentti Otsamo, joilta on ilmestynyt useita albumeita sarjaa FC Palloseura sekä Suomen Palloliiton juhla-albumi "Huuhkajia ja helmareita" (2018).


Katso myös näitä tuotteita