Diskurssianalyysi — Teoriat, peruskäsitteet ja käyttö

Jokinen, Arja; Juhila, Kirsi; Suoninen, Eero
Nimeke: Diskurssianalyysi — Teoriat, peruskäsitteet ja käyttö
Tekijät: Jokinen, Arja (Kirjoittaja)
Juhila, Kirsi (Kirjoittaja)
Suoninen, Eero (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517685320
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 496
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: K30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: diskurssianalyysi, diskurssi, keskustelunanalyysi, teoriat, käsitteet, metodologia, tutkimusmenetelmät, tutkimustulokset, vaikuttavuus, sosiaalinen konstruktivismi, kielellinen vuorovaikutus, kielenkäyttö, diskurssintutkimus
E-kirja, 2016
EPUB
23,95 €

"Diskurssianalyysi" kuvaa niitä kiehtovia ja usein huomaamatta jääviä tapoja, joilla ihmiset kieltä käyttäessään rakentavat sosiaalista todellisuutta. Kielen avulla muun muassa muokataan identiteettejä ja rakennetaan valtasuhteita. "Diskurssianalyysi" on oppi- ja käsikirja, joka antaa välineet menetelmän soveltamiseen tutkimuksessa ja opinnäytteissä.

Kirjoittajat opastavat analysoimaan vuorovaikutusta, kielenkäytön vaihtelua ja kielen avulla välittyviä viestejä identiteeteistä ja valtasuhteista havainnollisten esimerkkien avulla. He käyvät myös kattavasti läpi diskurssianalyyttisten tutkimussuuntausten taustoja ja teoreettisia perusteita.

Arja Jokinen ja Kirsi Juhila ovat Tampereen yliopiston sosiaalityön professoreita ja Eero Suoninen sosiaalipsykologian yliopistonlehtori.


Katso myös näitä tuotteita