Myyntityö vuorovaikutuksena

Niemi, Jarkko; Vuori, Johanna
Nimeke: Myyntityö vuorovaikutuksena
Tekijät: Niemi, Jarkko (Toimittaja)
Vuori, Johanna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517688932
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,90 € (39,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 294
Tuoteryhmät: Talous
Kirjastoluokka: 30.7 Kansalaistoiminta ja –aktivismi. Järjestötoiminta. Kokoustekniikka.
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: myyntityö, vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, tunneäly, myynti, asiakastyö, asiakkuus, asiakaskokemus, tutkimus, tutkimustieto
Avainsanat: myyntityö, vuorovaikutus, vuorovaikutustaidot, myynti, asiakastyö, asiakassuhde, asiakaskokemukset
E-kirja, 2021
EPUB
42,90 €

Asiakasvuorovaikutus on ratkaiseva osa myyntiä ja yritysten tuloksentekoa. Myyntityö vuorovaikutuksena -artikkelikokoelma tarjoaa aitojen myyntitilanteiden analyysiin ja myyjien sekä ostajien haastatteluihin pohjaavaa uusinta tietoa ja käytännön neuvoja parempaan asiakasvuorovaikutukseen.

Keskustelunanalyysia ja sisällönanalyysia soveltava kirja luo monipuolisen kuvan yritysten välisestä kaupankäynnistä ja muusta vaativasta myyntityöstä. Tarkasteltavana ovat esimerkiksi alustavan luottamuksen rakentaminen, arvolupauksen yhteistuottaminen ja digiympäristöön tottuneen asiakkaan kohtaaminen.

Ymmärrys myyntityön periaatteista hyödyttää jokaista. Myyntityö vuorovaikutuksena sopii myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille ja opettajille, myyjille, myyntijohtajille ja myynnin konsulteille sekä työelämän vuorovaikutuksesta kiinnostuneille kieli- ja sosiaalitieteilijöille. Kirja rakentaa siltaa eri tutkimusalojen edustajien sekä tutkijoiden ja käytännön myyntityötä tekevien välillä. Se myös pyrkii kasvattamaan myyntityön arvostusta. Kirjan kirjoittajat ovat myynnin, markkinoinnin ja vuorovaikutuksen tutkijoita ja opettajia.


Katso myös näitä tuotteita