Miten tutkia nuoria ja nuorisotyötä

Kiilakoski, Tomi; Honkatukia, Päivi
Nimeke: Miten tutkia nuoria ja nuorisotyötä
Tekijät: Kiilakoski, Tomi (Toimittaja)
Honkatukia, Päivi (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517686259
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,90 € (39,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 412
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Kasvatus
Tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: K30.12 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nuorisotyö, tutkimusmenetelmät, metodologia, nuoret, tutkimus, nuorisotutkimus, tutkimusetiikka, raportointi, tieteellinen kirjoittaminen
Avainsanat: nuorisotyö, tutkimusmenetelmät, nuoret, nuorisotutkimus
E-kirja, 2018
EPUB
33,90 €

Tietoa nuorista tarvitaan yhteisöelämän eri alueilla. Nuorisotutkimusta on tehty useamman vuosikymmenen ajan, ja ala kehittyy edelleen. Vielä ei ole kuitenkaan julkaistu perusteosta nuorisotutkimuksen menetelmistä ja sen asemasta Suomen tiedekentässä. Tämä teos kokoaa yksiin kansiin keskeiset tutkimusmenetelmät, joita on käytetty nuorten ja nuorisotyön tutkimuksessa.

Tutkimuspohjaisessa kirjassa esitellään käytännönläheisesti nuorisotutkimuksen ja nuorisotyön tutkimuksen metodologiaa ja tutkimusmenetelmiä koskevia pohdintoja sekä tutkimuksen raportointiin liittyviä kysymyksiä. Teos antaa välineitä lukea, ymmärtää ja arvioida tutkimustietoa.

Kirjaan on kirjoittanut laaja joukko nuorisotutkimuksen ja nuorisotyön tutkimuksen parissa ansioituneita tutkijoita. He edustavat eri tieteenaloja ja lähestymistapoja. Kussakin luvussa pohditaan käytännöllisten esimerkkien kautta tutkimusmenetelmien näkymistä tutkijan työssä sekä sitä, millaisia ongelmia nuoria ja heidän parissaan tehtävää työtä tutkiva joutuu kohtamaan.


Katso myös näitä tuotteita