Mediesamhället

Seppänen, Janne; Väliverronen, Esa
Nimeke: Mediesamhället
Tekijät: Seppänen, Janne (Kirjoittaja)
Väliverronen, Esa (Kirjoittaja)
Hagelberg, Jaana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789517687850
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.10.2019
Hinta: 23,06 € (20,96 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 07 VIESTINTÄ. JOUKKOVIESTINTÄ
Pehmeäkantinen kirja, 2012

33,00 €

Vilken är mediernas roll i vardagen och i växelverkan människor emellan? På vilket sätt utmanar det avgiftsfria innehållet på webben och de nya medierna den traditionella medieindustrin? Kan man göra revolution med hjälp av Facebook? Vad är mass-själv-kommunikation?

"Mediesamhället" tecknar en aktuell bild av ett samhälle, som på många sätt är beroende av medier. Samtidigt granskar boken hur medierna upplevs då gamla begrepp såsom tv-tittare, radiolyssnare och tidningsläsare börjar bli föråldrade.

"Mediesamhället" är en efterlängtad bok om förändringar i medielandskapet och kommunikationen. Verket granskar kommunikation som interaktion, representationer, ekonomi och som en del av maktutövningen i samhället. Boken fördjupar sig i motsättningarna mellan massmedier och sociala medier, fakta och underhållning, privat och offentligt. Medierna har blivit en oskiljaktig del av samhället - på gott och ont.

Janne Seppänen är professor vid fakulteten för kommunikation, medier och teater vid Tammerfors universitet. Esa Väliverronen är professor vid institutionen för socialvetenskap vid Helsingfors universitet.


Katso myös näitä tuotteita