Maailman taloushistoria — Esiteollinen aika

Söderberg, Johan
Nimeke: Maailman taloushistoria — Esiteollinen aika
Tekijät: Söderberg, Johan (Kirjoittaja)
Autio, Paula (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789517683791
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 448
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Historia
Talous
Tietokirjat
Kirjastoluokka: K36.09 Taloushistoria
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: taloushistoria, yhteiskuntakehitys, esiteollinen yhteiskunta, talousjärjestelmät, taloudellinen kehitys, historia, maailmanhistoria
E-kirja, 2018
EPUB
25,73 €

”Maailman paras taloushistoria!” - Taloushistorian professori Riitta Hjerppe
Oliko hopeakaivosten ehtyminen syy Rooman taloudelliseen tuhoon? Nousiko Mesopotamia aikana talousmahdiksi kirjoitustaidon ansiosta?

Johan Söderberg kuvaa taloushistorian jännittävät linjat ihmiskunnan alkuhetkistä vuoteen 1800. Maailman taloushistoria: Esiteollinen aika on maantieteellisesti kattava kokonaisesitys, jossa poikkeuksellisesti nostetaan esille myös pienet maat ja naisten roolin taloudessa.

Tuhat vuotta sitten Eurooppa oli alkeellinen, harvaan asuttu alue, kun taas Kiinassa osattiin jo painaa paperia, ja Lähi-itä oli vilkas kaupan keskus. Vasta uuden ajan alussa kirjapainotaito ja muu tekninen kehitys muuttivat eurooppalaisten maailmankuvaa ja elämäntapoja. Siirtomaakauppa ja talouksien välinen vuorovaikutus yleistyivät. Maailma otti ensi askeleet kohti globaalia taloutta.
Havainnollinen ja oivaltava "Maailman taloushistoria: Esiteollinen aika" on parasta luettavaa jokaiselle taloudesta ja maailmanhistoriasta kiinnostuneelle.

Johan Söderberg on taloushistorian professori Tukholman yliopistossa.


Katso myös näitä tuotteita