Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa

Jahnukainen, Markku
Nimeke: Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa
Tekijät: Jahnukainen, Markku (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517683920
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 3. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 404
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Kasvatus
Sosiaalipolitiikka
Sosiaalityö
Kirjastoluokka: K38.55 Erityisopetus. Erityiskasvatus. Erityiskoulut
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: erityisopetus, lapset (ikäryhmät), lastenhuolto, lastensuojelu, vammaiset, vammaishuolto, kehitysvammahuolto, koulutus, erityisryhmät, maahanmuuttajat, erityisopettajat
E-kirja, 2015
EPUB
25,73 €

E-kirja, 2024
EPUB
39,90 €

"Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa" (13. painos) on täysin uudistettu esitys jo yli kuuden vuosikymmen historian omaavasta alan perusteoksesta. Teos keskittyy ajankohtaisiin koulumaailman ja lastensuojelun ilmiöihin kahdentoista asiantuntija-artikkelin sekä erityisopetuksen ja lastensuojelun nykytilaa kartoittavan laajan johdanto-osuuden avulla. Teoksessa yhdistetään uusin tutkimuksellinen tieto erityisopetuksen ja lastensuojelun kentän käytännöissä tapahtuvan muutoksen kuvaamiseen. Olemassa olevien toimintamallien esittelyn lisäksi artikkeleissa nostetaan esiin yhteiskuntapoliittisia kipupisteitä ja esitellään tulevaisuuden kehityssuuntia.

Teos on suunnattu oppikirjaksi erityisesti kasvatus- ja yhteiskuntatieteellisiin opintoihin, mutta se on tarpeellista luettavaa kaikille opetuksen, lastensuojelun, vammaistyön ja sosiaali- ja terveydenhuollon parissa toimiville.


Katso myös näitä tuotteita