Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa

Jahnukainen, Markku
Nimeke: Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa
Tekijät: Jahnukainen, Markku (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517685061
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.12.2015
Hinta: 25,73 € (23,39 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 404
Tuoteryhmät: Kasvatus
Sosiaalipolitiikka
Sosiaalityö
E-kirjat
Kirjastoluokka: K38.55 Erityisopetus. Erityiskasvatus. Erityiskoulut
Avainsanat: lastensuojelu, erityisopetus, erityisopettajat, kehitysvammahuolto, vammaishuolto, lastenhuolto, koulutus, vammaiset, erityisryhmät, maahanmuuttajat, lapset
E-kirja, 2024
EPUB
39,90 €

Kovakantinen kirja, 2017

37,00 €

"Lasten erityishuolto ja -opetus Suomessa" (13. painos) on täysin uudistettu esitys jo yli kuuden vuosikymmen historian omaavasta alan perusteoksesta. Teos keskittyy ajankohtaisiin koulumaailman ja lastensuojelun ilmiöihin kahdentoista asiantuntija-artikkelin sekä erityisopetuksen ja lastensuojelun nykytilaa kartoittavan laajan johdanto-osuuden avulla. Teoksessa yhdistetään uusin tutkimuksellinen tieto erityisopetuksen ja lastensuojelun kentän käytännöissä tapahtuvan muutoksen kuvaamiseen. Olemassa olevien toimintamallien esittelyn lisäksi artikkeleissa nostetaan esiin yhteiskuntapoliittisia kipupisteitä ja esitellään tulevaisuuden kehityssuuntia.

Teos on suunnattu oppikirjaksi erityisesti kasvatus- ja yhteiskuntatieteellisiin opintoihin, mutta se on tarpeellista luettavaa kaikille opetuksen, lastensuojelun, vammaistyön ja sosiaali- ja terveydenhuollon parissa toimiville.


Katso myös näitä tuotteita