Lämpenevä Maa — Ilmastolukutaidon käsikirja

Pelttari, Mikko
Nimeke: Lämpenevä Maa — Ilmastolukutaidon käsikirja
Tekijät: Pelttari, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517688970
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 18.10.2021
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: Politiikka
Yhteiskunta
Ympäristö
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ilmastonmuutokset, medialukutaito, informaatiolukutaito, klimatologia, ilmasto, lämpeneminen, ilmastokriisi, ilmastonsuojelu, esteet, yhteiskunnallinen muutos, talous, fossiiliset polttoaineet, julkinen keskustelu, toimijuus, kyseenalaistaminen, viestintä
E-kirja, 2021
EPUB
24,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
28,90 €

Pieni varoitus: tämä kirja ei kerro, miten ilmastosta pitäisi ajatella, mutta sen lukeminen auttaa matkaan lähtemisessä. Se ei kerro kaikkea eikä uppoa yksityiskohtiin, vaan on pintaraapaisu pintaa syvemmältä.

Vaikka tiedämme paljon, teemme liian vähän. Ilmastosta puhutaan enemmän kuin koskaan, mutta tieteen, julkisen keskustelun ja politiikan ymmärtäminen vaatii uusia tapoja ajatella, ilmastolukutaitoa.

Tiedetoimittaja Mikko Pelttari kertoo kirjassaan Lämpenevä Maa - ilmastolukutaidon käsikirja, miten ilmastopuheesta saa selkoa, ja mikä tekee ilmastonmuutoksesta yhteiskunnallisen ilmastokriisin.

Teos on tutkimuksesta ammentava johdatus ilmastonmuutoksen ajatteluun, ja se tarjoaa näkökulmia ja oivalluksia niin aloitteleville kuin kokeneillekin ilmaston ajattelijoille.


Katso myös näitä tuotteita