Laadullinen tutkimus 2.0

Alasuutari, Pertti
Nimeke: Laadullinen tutkimus 2.0
Tekijät: Alasuutari, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517683852
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 5. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 331
Tuoteryhmät: Tutkimusmenetelmät
Kirjat aiheittain
Kirjastoluokka: K30.1 Sosiologia
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntatieteet, tutkimustyö, tutkimusmenetelmät, tieteellinen kirjoittaminen, metodologia, kvantitatiivinen tutkimus, kvalitatiivinen tutkimus, kulttuurintutkimus
E-kirja, 2015
EPUB
22,18 €

Laadullisen tutkimuksen klassikosta uudistettu laitos!

Olette varmaan joskus kokeneet sen riemastuttavan ja kutkuttavan tunteen, joka syntyy vasta oraalla olevasta rakkaussuhteesta. Mistä voi tietää, onko toisen osapuolen käyttäytyminen vain luonnollista ystävällisyyttä, vai onko hän myös kiinnostunut lähemmästä kanssakäymisestä tai romanssista? Asiasta voi saada varmuuden tekemällä avoimen aloitteen, mutta erehtyminen olisi noloa ja tökerö aloite voisi rikkoa aran tilanteen. Täytyy tyytyä tulkitsemaan merkkejä, tekemään tulkintoja. Toisaalta täytyy varoa pettämästä itseään, tulkitsemasta merkkejä omien toiveiden mukaisesti. Omaa tulkintaa voi yrittää hienovaraisesti testata katsomalla, miten toinen osapuoli reagoi viattomiksi naamioituihin aloitteisiin.

Laadullinen tutkimus on samankaltaista merkkien tulkitsemista ja uusien johtolankojen aktiivista tuottamista. Vihjeiden ja johtolankojen pohjalta yritetään päätellä jotain sellaista, joka ei ole havainnoista paljaalla silmällä nähtävissä.


Katso myös näitä tuotteita