Laadullinen tutkimus 2.0.

Alasuutari, Pertti
Nimeke: Laadullinen tutkimus 2.0.
Tekijät: Alasuutari, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517685030
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 8.5.2015
Hinta: 22,18 € (20,16 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 331
Tuoteryhmät: Tutkimusmenetelmät
E-kirjat
Kirjastoluokka: K30.1 Sosiologia
Koulutusaste: Korkeakoulu
Avainsanat: tieteellinen kirjoittaminen, metodologia, yhteiskuntatieteet, tutkimustyö, kvantitatiivinen tutkimus, julkaisun laadinnan oppaat, kvalitatiivinen tutkimus, tutkimusmenetelmät, kulttuurintutkimus
Pehmeäkantinen kirja, 2019

32,00 €

Olette varmaan joskus kokeneet sen riemastuttavan ja kutkuttavan tunteen, joka syntyy vasta oraalla olevasta rakkaussuhteesta. Mistä voi tietää, onko toisen osapuolen käyttäytyminen vain luonnollista ystävällisyyttä, vai onko hän myös kiinnostunut lähemmästä kanssakäymisestä tai romanssista? Asiasta voi saada varmuuden tekemällä avoimen aloitteen, mutta erehtyminen olisi noloa ja tökerö aloite voisi rikkoa aran tilanteen. Täytyy tyytyä tulkitsemaan merkkejä, tekemään tulkintoja. Toisaalta täytyy varoa pettämästä itseään, tulkitsemasta merkkejä omien toiveiden mukaisesti. Omaa tulkintaa voi yrittää hienovaraisesti testata katsomalla, miten toinen osapuoli reagoi viattomiksi naamioituihin aloitteisiin.

Laadullinen tutkimus on samankaltaista merkkien tulkitsemista ja uusien johtolankojen aktiivista tuottamista. Vihjeiden ja johtolankojen pohjalta yritetään päätellä jotain sellaista, joka ei ole havainnoista paljaalla silmällä nähtävissä.

Laadullinen tutkimus 2.0 on uudistettu laitos akatemiaprofessori Pertti Alasuutarin suositusta ja selkeästä oppikirjasta.


Katso myös näitä tuotteita