Kulttuurien kohtaamisia arjessa

Pitkänen, Pirkko
Nimeke: Kulttuurien kohtaamisia arjessa
Tekijät: Pitkänen, Pirkko (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517683814
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Kulttuurintutkimus
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K32.2 Ihmisoikeudet. Kansalaisen asema yhteiskunnassa
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kulttuurienvälinen vuorovaikutus, monikulttuurisuus, kulttuurienvälisyys, kulttuurierot, kulttuurienvälinen viestintä, maahanmuuttajat, työelämä, työympäristö, opiskeluympäristö, kaupunkiseudut, terveydenhuolto, asiantuntijaorganisaatiot, metalliala, kulttuuriala, työvoimakoulutus, korkea-asteen koulutus, kansainvälistyminen, ulkomainen työvoima
E-kirja, 2020
PDF
24,90 €

Kansaivälistyminen ja rajat ylittävä liikkuvuus ovat nopeasti muuttaneet ihmisten arkea niin työ- kuin opiskeluympäristöissäkin. Päivittäinen kanssakäyminen voi johtaa hedelmällisiin oppimisprosesseihin, mutta ajoittain myös kulttuurien välisiin hankauksiin ja väärinymmärryksiin. Vuorovaikutuksen onnistuminen riippuu lopulta siitä, miten monikulttuurisilla areenoilla toimitaan, kommunikoidaan ja työskennellään.

Tässä kirjassa eturivin tutkijat arvioivat Suomessa syntyneiden ulkomailta Suomeen muuttaneiden kokemuksia erilaisissa työ- ja opiskeluympäristöissä. Kulttuurien välisen vuorovaikutuksen kokemuksia kartoitetaan koulutuksen, terveydenhuollon ja korkean teknologian areenoilla, joilla kansainvälistyminen on muuttanut ihmisten arkea ja työskentelytapoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarkasteltavana ovat uudenlaisia työmarkkinoita edustava metalliala sekä perinteisesti ulkomaalaisia työllistänyt kulttuuriala.


Katso myös näitä tuotteita