Eriarvoisuuden rakenteet — haurastuvat työmarkkinat Suomessa

Lempiäinen, Kirsti; Silvasti, Tiina
Nimeke: Eriarvoisuuden rakenteet — haurastuvat työmarkkinat Suomessa
Tekijät: Lempiäinen, Kirsti (Toimittaja)
Silvasti, Tiina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517684361
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työmarkkinat, rakennemuutos, eriarvoisuus, työ, työelämä, prekariaatti, työttömyys, sosiaalinen liikkuvuus, työelämän sosiologia
Eriarvoisuudesta on tullut iso yhteiskuntapoliittinen kysymys. Sosiaalinen kohoaminen on vaikeutunut ja työmarkkinat osoittavat yhä vahvempia haurastumisen merkkejä, mikä ajaa ihmisiä kamppailemaan työpaikoista ja sosiaalisista asemista. Mutta entäpä kun mitään asemaa ei ole tai sitä jatkuvasti kyseenalaistetaan viipyilevän valtion ja yrittäjyyttä korostavan yhteiskunnan hiljaisella hyväksynnällä.

"Eriarvoisuuden rakenteet" auttaa tunnistamaan eriarvoisuuden uusia paikkoja, kokemuksia ja luokkarakenteita. Mitä tapahtuu, kun kokonainen elinkeino kuihtuu? Millaisia vaikeuksia työtä hakeva nuori kohtaa? Miten yhteiskunnassa vastataan työtä vailla olevien tarpeisiin? Teos on tarkoitettu oppikirjaksi yliopistoihin ja korkeakouluihin, mutta se soveltuu myös ajankohtaiseksi tietokirjaksi päätöksentekijöille, asiantuntijoille ja kaikille yhteiskunnallisesta kehityksestä kiinnostuneille lukijoille. Kirjoittajat: Raino Blom, Sakari Hänninen, Tomi Kankainen, Kirsti Lempiäinen, Eeva Luhtakallio, Harri Melin, Martti Siisiäinen & Tiina Silvasti.


Katso myös näitä tuotteita