Trumpin jälkeen

Tiittula, Markus
Nimeke: Trumpin jälkeen
Tekijät: Tiittula, Markus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517686723
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.9.2018
Hinta: 19,52 € (17,75 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Media & journalismi
Politiikka
Yhteiskunta
Tietokirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 32.18 Eri maiden poliittiset järjestelmät ja sisäpolitiikka
Avainsanat: Yhdysvallat, instituutiot, tulevaisuus, Trump, demokratia, poliittiset instituutiot, vallankäyttö, oikeistopuolueet, poliittiset järjestelmät, presidentit, Donald, poliittinen kulttuuri, populismi, konservatiiviset puolueet
Pehmeäkantinen kirja, 2018
Liepeelliset pehmeät kannet
9,90 €

Mitä tapahtuu Donald Trumpin presidenttiyden jälkeen? Toimittaja, Washingtonin-kirjeenvaihtaja Markus Tiittula tarttuu kirjassaan tähän kenties maailman herkimpään kysymykseen.

Trumpin presidenttiys muuttaa paitsi Yhdysvaltoja niin myös koko maailmaa. Mitä kauemmin Trump virassaan pysyy, sitä normaalimmalta hänen vetämänsä poliittinen pelleily alkaa tuntua.

Historiallisesti Yhdysvallat on maailman ensimmäinen demokratia, jota johtaa kansan valitsema presidentti. Millaista tuhoa poliittinen hahmo nimeltä Trump tekee presidentin arvovallalle?

Suuri ilmapiirin muutos tapahtui jo ennen Trumpin valintaa. Maaperä todellisuutta murjovalle populistille oli valmis. Trump valittiin, koska hänen edustamalleen ajattelulle oli tilaus. Onko paluu entiseen mahdollista?

Tiittula on haastatellut kirjaa varten amerikkalaisen politiikan asiantuntijoita. Hän on hakenut vastauksia Valkoisesta talosta, yliopistojen keskustelutilaisuuksista ja protestimarsseilta. Hän kertoo, miltä maailma näyttää Washingtonin sisäpiireistä mutta myös tavallisen kaduntallaajan näkökulmasta.

Markus Tiittula on Washingtonissa asuva toimittaja, joka on tiiviisti seurannut Donald Trumpin poliittista uraa viimeiset kaksi vuotta. Tiittula on työskennellyt tätä ennen Ylen tv-uutisissa ja Iltalehden ja MTV3:n kirjeenvaihtajana Lontoossa.


Katso myös näitä tuotteita