Terapiaa mielipuoliselle maailmalle — Erich Fromm ja radikaalihumanismin lupaus

Hietalahti, Jarno; Pekkola, Mika
Nimeke: Terapiaa mielipuoliselle maailmalle — Erich Fromm ja radikaalihumanismin lupaus
Tekijät: Hietalahti, Jarno (Kirjoittaja)
Pekkola, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517687409
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Filosofia
Kasvatus
Uskonto
Yhteiskunta
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 11.5 Nykyajan filosofia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: radikalismi, humanismi, filosofia, yhteiskuntafilosofia, yhteiskuntakritiikki, ajattelu, filosofit, psykoanalyytikot, henkilöhistoria
E-kirja, 2019
EPUB
24,90 €

Radikaalihumanistinen ajattelu on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Vaikka teknologisen kehityksen myötä ihmiskunta elää ennennäkemättömän vaurauden keskellä, itsekkyys, omaneduntavoittelu ja muukalaisuusvastaisuus ovat globaalisti nousussa.

Filosofi ja psykoanalyytikko Erich Frommin ajattelua käsittelevä kirja kysyy, miksi ihmiset vajoavat aina uudelleen raakuuteen ja välinpitämättömyyteen, vaikka materiaaliset olosuhteet voisivat olla lähempänä niin sanottua paratiisinomaista tilaa kuin koskaan aiemmin.

Kirja on suunnattu kaikille ihmismyönteisestä mutta yhteiskuntakriittisestä ajattelusta kiinnostuneille. Teoksessa käsitellään sekä yhteiskunnallisia patologioita että muutoksen mahdollisuuksia. Kirja hahmottelee myös mahdollisia siirtymästrategioita toisenlaiseen moderniteettiin.

Kirja avaa uusia näkökulmia Frommin ajatteluun ja toisaalta haastaa lukijat ajattelemaan niin arkisia kuin erikoisempiakin ilmiöitä Frommin viitoittamalla tiellä. Erich Frommin suosituinta teosta, "Rakkauden vaikea taito" (The Art of Loving) on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta.


Katso myös näitä tuotteita