Sosiaalipsykologian sukupolvet

Lahikainen, Anja Riitta; Suoninen, Eero; Järventie, Irmeli; Salonen, Marko
Nimeke: Sosiaalipsykologian sukupolvet
Tekijät: Lahikainen, Anja Riitta (Toimittaja)
Suoninen, Eero (Toimittaja)
Järventie, Irmeli (Toimittaja)
Salonen, Marko (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517684057
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 353
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Sosiaalipsykologia
Kirjastoluokka: K30.13 Sosiaalipsykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaalipsykologia, tieteenhistoria, oppihistoria, tutkimushistoria, teoriat, sosiaalinen käyttäytyminen, ryhmäkäyttäytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, tutkimus
E-kirja, 2012
EPUB
28,90 €

Sosiaalipsykologiaa on suomalaisissa yliopistoissa opiskeltu ja opetettu puoli vuosisataa. Millainen tiede sosiaalipsykologia oikein on? Mistä se tulee ja miten se on muovautunut nykyisenkaltaiseksi tieteenalaksi? Miten suomalaisen sosiaalipsykologian parissa työskennelleet tulkitsevat tieteenalaansa? Mikä tieteenalan tutkijoita ja opettajia on eri sukupolvien aikana viehättänyt tai kiihdyttänyt?

Kirjassa kuvataan suomalaisen sosiaalipsykologian rakentumista ja rakentamista usean eri opiskelija-, tutkija- ja opettajasukupolven aikana. Kirjan artikkelit valottavat, miten sosiaalipsykologian sisällöt ovat muotoutuneet akateemisissa yhteisöissä osana suomalaista yhteiskuntaa. Kirjan kirjoittajat ovat eri aikoina työskennelleet suomalaisen sosiaalipsykologian parissa. Omaan elämänhistoriaansa liittyen he pohtivat, mikä tutkimusta ja opetusta on motivoinut ja millaisissa ympäristöissä työskentely on tapahtunut.

"Sosiaalipsykologian sukupolvet" on yleisesitys suomalaisen sosiaalipsykologian kehityksestä ja nykysisällöistä. Se soveltuu sosiaalitieteiden oppikirjaksi niin yliopistoihin kuin ammattikorkeakouluihinkin.


Katso myös näitä tuotteita