Salattu, hävetty, vaiettu — Miten tutkia piilossa olevia ilmiöitä

Häkkinen, Antti; Salasuo, Mikko
Nimeke: Salattu, hävetty, vaiettu — Miten tutkia piilossa olevia ilmiöitä
Tekijät: Häkkinen, Antti (Toimittaja)
Salasuo, Mikko (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517684965
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 346
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Historia
Tutkimusmenetelmät
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K16.7 Tiedeoppi. Tieteenfilosofia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tutkimus, tabut, häpeä, rikollisuus, tutkimusaineisto, tutkimusetiikka, tutkimustyö, etiikka, tutkimusmenetelmät, huumeet, seksuaalisuus, rasismi, doping
E-kirja, 2024
PDF
29,00 €

Rikollisuus ja alamaailma, huumeiden tai dopingaineiden käyttö, rasismi, homoseksuaalisuus, abortti, prostituutio ja lastensuojelun ongelmat. Stigmoja tai tabuja kaikki. Kulttuureissa ja yhteiskunnissa on kautta historian ollut ilmiöitä, joista on vaiettu, joita on hävetty ja jotka ovat toteutuneet salassa. Ne kuitenkin kiinnostavat ja niistä kirjoitetaan päivittäin niin mediassa kuin opinnäytetöissä.

"Salattu, hävetty, vaiettu" opastaa tutkijat ja opiskelijat näiden piilossa olevien ilmiöiden tutkimisen saloihin. Kirja koostuu yhdeksästä itsenäisestä artikkelista, joissa kuvaillaan ja analysoidaan ilmiötä sekä johdatetaan aihepiirin keskeisiin aineistoihin ja tutkimusmenetelmiin.

Kyseessä on laatuaan ensimmäinen alan suomalainen tutkimusmetodikirja. Monitieteisen kirjan kirjoittajat ovat alojensa nimekkäitä tutkijoita Helsingin yliopistosta.


Katso myös näitä tuotteita