Rahaa! — Rahoitusopas suomalaisille yrittäjille, pienille yrityksille, startupeille ja keksijöille

Ketola, Pekka
Nimeke: Rahaa! — Rahoitusopas suomalaisille yrittäjille, pienille yrityksille, startupeille ja keksijöille
Tekijät: Ketola, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523971837
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.8.2024
Hinta: 45,00 € (40,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 389
Tuoteryhmät: Syksyn 2024 kirjat
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Alkuvaiheessa liiketoiminnan rahoitus on aina haasteellista. Ongelman voi ratkaista tavoitteellisella rahoitussuunnittelulla ja hyödyntämällä monipuolisia ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja.

Rahaa! erottuu muista rahoitusalan kirjoista ainutlaatuisen kokonaisvaltaisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen lähestymistapansa ansiosta. Kirja ei pelkästään tarjoa perinteisiä vinkkejä rahoituksen löytämiseen, vaan se esittelee lukijoille uusia, ennakkoluulottomia ja luovia tapoja lähestyä rahoitusta sekä tarjoaa käytännön työkaluja rahoituksen suunnitteluun.

Teos kokoaa yhteen suuren määrän suomalaisille tarjolla olevia rahoitusratkaisuja ja esittelee lukuisia vaihtoehtoisia resursseja, kuten verkostoja ja toimintatapoja. Näistä normaalit konsultit eivät koskaan puhu. Rahaa! kannustaa lukijoitaan laajentamaan ajatteluaan ja löytämään rahoituksen mahdollisuudet myös ulkomailta ja verkostoista.

”Pekalla on selkeä ymmärrys kirjoittamistaan aiheista. Unelmiaan tai visioitaan toteuttamaan lähtevät pääsevät tavoitteisiinsa varmastikin useita harha-askelia vähemmällä tutustumalla tähän teokseen. No bullshit!”
Mato Valtonen

”Rahaa! tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan liiketoiminnan rahoitukseen. Tämä kirja on korvaamaton resurssi jokaiselle yrittäjälle, joka etsii tapoja hankkia rahoitusta ja viedä ideansa eteenpäin”
Ilkka Hynninen, kirjan Toteuta ideasi kirjoittaja
ja Aito Median perustaja


Katso myös näitä tuotteita