Rahaa! — Rahoitusopas suomalaisille yrittäjille, pienille yrityksille, startupeille ja keksijöille

Ketola, Pekka
Nimeke: Rahaa! — Rahoitusopas suomalaisille yrittäjille, pienille yrityksille, startupeille ja keksijöille
Tekijät: Ketola, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523971837
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 30.9.2024
Hinta: 45,00 € (40,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Syksyn 2024 kirjat
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Alkuvaiheessa olevan liiketoiminnan rahoitus on aina haasteellista. Ongelman voi aina ratkaista tavoitteellisella rahoitussuunnittelulla, ja hyödyntämällä monipuolisia ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja.

Kirja erottuu muista rahoitusalan kirjoista ainutlaatuisen kokonaisvaltaisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen lähestymistapansa ansiosta. Se ei pelkästään tarjoa perinteisiä vinkkejä rahoituksen löytämiseen, vaan se esittelee lukijoille uusia, ennakkoluulottomia ja luovia tapoja lähestyä rahoitusta, sekä käytännön työkaluja rahoituksen suunnitteluun.
Teos kokoaa yhteen suuren määrän suomalaisille tarjolla olevia rahoitusratkaisuja, sekä esittelee lukuisia vaihtoehtoisia resursseja, kuten verkostoja ja toimintatapoja.
Näistä normaalit neuvoja ja konsultit eivät koskaan puhu. Kirja kannustaa lukijoitaan laajentamaan ajatteluaan ja löytämään rahoituksen mahdollisuudet myös ulkomailta ja verkostoista, jotka ovat vielä huonosti hyödynnettyjä.
Kaiken kaikkiaan kirja on välttämätön lisä rahoitusalaa käsittelevään kirjallisuuteen, tarjoten sekä käytännön ohjeita että inspiroivaa ajattelua. Kirjan kattavuus, innovatiivisuus ja tulevaisuuteen suuntautunut näkökulma tekevät siitä arvokkaan oppaan kaikille niille, jotka haluavat menestyä rahoituksen haastavassa
mutta mahdollisuusrikkaassa maailmassa.


Katso myös näitä tuotteita