Poikatutkimus

Kivijärvi, Antti; Huuki, Tuija; Lunabba, Harry
Nimeke: Poikatutkimus
Tekijät: Kivijärvi, Antti (Toimittaja)
Huuki, Tuija (Toimittaja)
Lunabba, Harry (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517686938
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 44,00 € (40,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 337
Tuoteryhmät: Sosiaalityö
Sukupuolentutkimus
Tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: K16.8 Tiedepolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pojat (ikäryhmät), nuoret aikuiset, miehet, sukupuoli, sosiaalinen sukupuoli, maskuliinisuus, sukupuoliroolit, mieheys, koulunkäynti, vapaa-aika, vallankäyttö, väkivalta, syrjäytyminen, sosiaaliset suhteet, yhteisöllisyys, nuorisotutkimus, miestutkimus, sukupuolentutkimus
E-kirja, 2022
EPUB
34,90 €

Poikatutkimus on ajankohtainen katsaus suomalaiseen poika- ja maskuliinisuustutkimukseen. Teos monipuolistaa kuvaa pojista ja poikuudesta ja samalla se antaa lukijalleen eväitä jäsentää kriittisesti poikia koskevia julkisia keskusteluja.

Kirja kokoaa yhteen viimeaikaista suomenkielistä tutkimusta, jossa poikia ja poikuutta tarkastellaan erilaisista näkökulmista varhaislapsuudesta nuoreen aikuisuuteen. Kirjasta hyötyvät tutkijoiden, opiskelijoiden sekä lasten ja nuorten parissa toimivien ammattilaisten lisäksi kaikki pojista, poikuudesta, sukupuolesta, lapsuudesta ja nuoruudesta kiinnostuneet lukijat.
Kirja on ensimmäinen suomalainen poikatutkimuksen vertaisarvioitu kokoomateos. Teoksen toimittajat ovat lasten ja nuorten elämään perehtyneitä sosiaalityön, nuorisotyön ja sukupuolentutkimuksen tutkijoita.


Katso myös näitä tuotteita