Opinnäyte jumissa — Mitä tehdä kun opinnäyte ei etene

Ahonen, Simo
Nimeke: Opinnäyte jumissa — Mitä tehdä kun opinnäyte ei etene
Tekijät: Ahonen, Simo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523970410
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 31.8.2023
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 156
Tuoteryhmät: Kasvatus
Tutkimusmenetelmät
Tietokirjat
Suosituimmat tietokirjat
Kirjastoluokka: 38.3 Opiskelutekniikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: opinnäytteet, tutkielmat, korkeakouluopiskelu, opiskelutaito, opiskelumotivaatio, opintomenestys, haasteet (ongelmat), tunteet, tieteellinen kirjoittaminen, opinnäytteiden ohjaus, psykologia
E-kirja, 2023
EPUB
17,00 €

Suomalaisissa korkeakouluissa julkaistaan vuosittain noin 40 000 opinnäytetyötä. Näiden valmiiden töiden lisäksi on se yksi opinnäytetyö, jonka piti olla valmis jo kauan aikaa sitten.

Kun opinnäytetyö on emotionaalisesti jumissa, ahdistaa jo pelkkä ajatus koneen avaamisesta. Yllättävän moni älykäs ja hyvin opinnoissaan menestynyt opiskelija jumittuu tyhjän ruudun tai ohjaajan antaman palautteen edessä. Tämä jumi ei aukea näppärillä kirjoitusnikseillä, rimaa laskemalla eikä lääkitsemällä.

Tampereen yliopistossa opintopsykologina työskentelevä Simo Ahonen selittää opinnäytetyöhön liittyviä ahdistuksen ja emotionaalisen jumin mekanismeja ja viitoittaa askeleittain etenevän reitin jumista työn edistymiseen

Kirja on suunnattu oppaaksi gradun, kandityön, diplomityön tai amk-opinnäytetyön kanssa tuskailevalle, mutta on antoisaa luettavaa myös opinnäytetöiden ohjaajille sekä muille korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnista ja mielenterveydestä kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita