Opettajana yliopistolla — Korkeakoulupedagogiikan perusteet

Murtonen, Mari
Nimeke: Opettajana yliopistolla — Korkeakoulupedagogiikan perusteet
Tekijät: Murtonen, Mari (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789517685931
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,00 € 31,29 € (28,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 425
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Kasvatus
Kirjastoluokka: K38.4 Yliopistot. Korkeakoulut
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: korkeakoulupedagogiikka, yliopistopedagogiikka, korkeakouluopetus, opetus, pedagogiikka, yliopistot, opettajat, opettajuus, opiskelu, oppimisprosessi, oppiminen, asiantuntijuus, ohjaus (neuvonta ja opastus), tukeminen, korkea-asteen koulutus, oppimistavoitteet, kansainvälistyminen, arviointi
Avainsanat: opettaminen, yliopistot, opetus, korkeakouluopetus, korkeakoulupedagogiikka, yliopistopedagogiikka, opetusmenetelmät
E-kirja, 2017
EPUB
22,47 €

"Opettajana yliopistolla - Korkeakoulupedagogiikan perusteet" tarjoaa tuoretta tutkimusperustaista tietoa korkeakouluopettajan työn tueksi.

Korkeakouluopetuksen tavoitteena on oppiminen ja opiskelijan kasvaminen asiantuntijaksi. Opettajan työ korkeakoulussa on parhaimmillaan tutkimuksen ja opetuksen antoisaa vuoropuhelua, joka kehittää sekä opiskelijan että opettajan ajattelua tieteenalallaan.

Uusimpaan oppimistutkimukseen nojaava kirja opastaa, kuinka opettaja voi tukea opiskelijan oppimisprosesseja. Kirjassa annetaan myös käytännön vinkkejä opetuksen linjakkaaseen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Lisäksi teoksessa käsitellään oppimista ja opettamista tukevia ja estäviä rakenteita, kansainvälistymisen vaikutusta opetustoimintaan, erilaisia oppimisympäristöjä sekä pedagogista johtamista.

"Opettajana yliopistolla - Korkeakoulupedagogiikan perusteet" on suunnattu etenkin korkeakoulujen opettajille ja opetuksen kehittäjille sekä oppikirjaksi. Se soveltuu myös opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin omaa oppimistaan.

Kirjoittajat ovat yliopistopedagogiikan ja korkeakoulutuksen opettajia ja tutkijoita.


Katso myös näitä tuotteita