Mikä perussuomalaisia vaivaa?

Marttinen, Jussi
Nimeke: Mikä perussuomalaisia vaivaa?
Tekijät: Marttinen, Jussi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517688963
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Politiikka
Yhteiskunta
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 32.1828 Suomen puolueet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: puolueet, poliitikot, maailmankuva, poliittiset asenteet, ideologiat, politiikka, poliittinen käyttäytyminen, puoluepolitiikka, kannattajat, mielipiteet, poliittinen kulttuuri
Avainsanat: Perussuomalaiset, Suomen poliittinen järjestelmä, Suomen politiikka
E-kirja, 2021
EPUB
26,90 €

Kuilu perussuomalaisten ja muiden suomalaisten välillä on kasvanut poikkeuksellisen suureksi. Perussuomalaisuus on ajatusmaailman jo omaksuneille itsestäänselvyys, mutta muille se näyttäytyy ristiriitaisena ja vaikeasti lähestyttävänä. Millaisia ihmisiä perussuomalaiset ovat ja mitä he oikeasti ajattelevat?

Tutkimukset paljastavat, että perussuomalaiset ovat monella tavalla täysin muusta väestöstä poikkeava ryhmä. Heitä yhdistävät arvot ja asenteet eivät kuitenkaan aina vastaa yleisiä käsityksiä. Isänmaallisuuden ja pienen ihmisen puolustamisen kaltaiset perussuomalaisuuden kulmakivet näyttävätkin olevan lähinnä keinoja tuoda pinnan alla kytevät todelliset arvot esille.

Jussi Marttinen selvittää teoksessa, keitä perussuomalaisten puoluejäsenet ja kannattajat ovat sekä millaisen kuvan he piirtävät perussuomalaisuudesta kyselytutkimusten perusteella. Kirjan tavoitteena on osoittaa, että perussuomalaisia todella vaivaa jokin, pohtia mikä se jokin voisi olla ja esittää keinoja, joilla Suomen poliittisten kuplien välistä konfliktia voisi hillitä. Marttinen yhdistää laajasti tutkimustietoa ja soveltaa sen pohjalta yritysmaailman johtamisoppeja perussuomalaisten kohtaamiseen.


Katso myös näitä tuotteita