Kivun kanssa

Ojala, Tapio
Nimeke: Kivun kanssa
Tekijät: Ojala, Tapio (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517686846
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 258
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjat aiheittain
Kirjastoluokka: 59.4 Hoitomenetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kipu, krooninen kipu, kokemukset, hyväksyminen (psykologia), tunteet, psykososiaaliset tekijät, kivunhoito, hoitomenetelmät, elämänlaatu
E-kirja, 2018
EPUB
19,52 €

Kärsitkö kroonisesta kivusta? Tämä kirja on sinulle.

Kivun kanssa helpottaa kroonista kipua potevien elämää selvittämällä mitä on kipukokemus. Aiemmin kipua on selitetty tuntemuksena, jonka taustalla on jokin vamma tai toimintahäiriö. Akuuttiin kipuun tämä selitys pätee monesti, mutta ei krooniseen kipuun, koska siihen ei aina löydetä syytä.

Kokemuksen ymmärtäminen antaa valmiuksia helpottaa elämää kroonisen kivun kanssa. Nykytietämyksen mukaan kroonista kipua ei voi parantaa, joten sen kanssa on tultava toimeen. Kirjassa tarkastellaan kokemuksen ja tunteiden suhteita sekä kuvataan, miten kroonisen kivun hyväksymisellä voi helpottaa elämäänsä kivun kanssa.

Elämästä voi nauttia ja olla onnellinen kroonisesta kivusta huolimatta, eikä krooninen kipu yksin tee elämästä kurjaa ja onnetonta.

Kirjoittaja Tapio Ojala on terveystieteiden tohtori ja OMT-fysioterapeutti. Hän on hoitanut kipukroonikkoja yli 20 vuotta.


Katso myös näitä tuotteita