Jalkapallon MM-kisojen suurimmat ottelut

Pantsar, Markus
Nimeke: Jalkapallon MM-kisojen suurimmat ottelut
Tekijät: Pantsar, Markus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517689915
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.8.2022
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 413
Tuoteryhmät: Vuoden 2022 kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 79.31 Jalkapallo
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jalkapallo, maailmanmestaruuskilpailut, ottelut, turnaukset, historia, jalkapalloilijat, urheiluhistoria
E-kirja, 2022
EPUB
29,00 €

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat planeettamme seuratuin urheilutapahtuma. Miesten MM-turnauksen historiasta löytyy unohtumattomia otteluja ja legendaarisia
pelaajia, mutta myös monenlaisia ristiriitoja
ja myyttisiä skandaaleja.

Tässä kirjassa jokainen MM-turnaus käsitellään yhden ikimuistoisen ottelun kautta. Legendaarisin kamppailu avaa kisojen koko tapahtumien, tunteiden ja intohimojen kirjon.
Jalkapallon MM-kisojen suurimmat ottelut ei pyöri vain pallon ympärillä, vaan selventää myös turnausten yhteiskunnallista ja poliittista taustaa. Teos on kirjoitettu rakkaudesta jalkapalloon, mutta unohtamatta sen pimeää puolta.

Jalkapallon ja sen historian ystävien lisäksi kirja sopii myös lukijoille, jotka haluavat ymmärtää, miksi lähes koko maailma seuraa MM-kisoja joka neljäs vuosi. Kuningaslaji jalkapallo ei kenties ole elämää suurempaa, mutta se on ehdottomasti urheilua suurempaa.

Markus Pantsar (s. 1979) on tutkija RWTH-yliopistossa Aachenissa, Saksassa, ja teoreettisen filosofian dosentti Helsingin yliopistossa. Tutkijan työ on vienyt häntä ympäri maailmaa ja intohimo jalkapalloon on seurannut aina mukana.


Katso myös näitä tuotteita