Jalkapallon MM-kisojen suurimmat ottelut

Pantsar, Markus
Nimeke: Jalkapallon MM-kisojen suurimmat ottelut
Tekijät: Pantsar, Markus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517689915
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 30.9.2022
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Syksyn 2022 kirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 79.31 Jalkapallo
Miesten jalkapallon maailman­mestaruuskisat ovat planeettamme seuratuin urheilutapahtuma. MM-turnauksen historia pitää sisällään unohtumattomia otteluja ja legendaarisia pelaajia, mutta myös monenlaisia ristiriitoja ja myyttisiä skandaaleja.

Tässä kirjassa jokainen turnaus käsitellään yhden ikimuistoisen ottelun kautta. Legendaarisin ottelu kuvaa tapahtumien, tunteiden ja intohimojen kirjoa.
Kirja ei pyöri vain pallon ympärillä, vaan käsittelee myös turnausten yhteiskunnallista ja poliittista taustaa. Teos on kirjoitettu rakkaudesta jalkapalloon, mutta unohtamatta sen pimeää puolta.

Jalkapallon ja sen historian ystäville lisäksi teos sopii myös erinomaisesti lukijoille, jotka haluavat ymmärtää, miksi lähes koko maailma seuraa MM-kisoja joka neljäs vuosi. Kuningaslaji jalkapallo ei ole kenties elämää suurempaa, mutta se on ehdottomasti urheilua suurempaa.

Markus Pantsar (s. 1979) on teoreettisen filosofian dosentti Helsingin yliopistossa. Hän on erikoistunut matematiikan, tekoälyn ja kognition filosofiaan. Tutkijan työ on vienyt häntä ympäri maailmaa ja intohimo jalkapalloon on seurannut aina mukana.


Katso myös näitä tuotteita