Huijareiden vallankumous — Huijarisyndrooman yhteiskunnallisilla juurilla

Lehtinen, Sanni; Pasanen, Amanda; Uusikangas, Silja
Nimeke: Huijareiden vallankumous — Huijarisyndrooman yhteiskunnallisilla juurilla
Tekijät: Lehtinen, Sanni (Kirjoittaja)
Pasanen, Amanda (Kirjoittaja)
Uusikangas, Silja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517689427
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.8.2021
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 231
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: huijarit, syndroomat, huijarisyndrooma, yhteiskunnalliset ongelmat
Äänikirja, 2021
MP3
28,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021

8,00 €

Pääsitkö opiskelemaan pelkällä tuurilla? Saitko unelmiesi työn osaamatta yhtään mitään? Pelkäätkö paljastuvasi huijariksi, joka on puhtaan sattuman ansiosta luovinut elämässä eteenpäin? Todennäköisesti et ole huijari, vaan koet huijarisyndroomalle tyypillisiä huijaritunteita.

Huijarisyndrooma ei nimestään huolimatta ole diagnosoitavissa oleva sairaus, vaan yhteiskunnallisista rakenteista kumpuava ongelmallinen ilmiö. Eriarvoistavat rakenteet asettavat eteemme kynnyksiä, ja stereotypiat maalaavat kuvaa siitä, miltä osaava ammattilainen näyttää ja kuulostaa sekä miten pätevyys määritellään. Entä jos emme täytä näitä raameja, tai entä jos osaamistamme ei voi mitata numeroin? Kirja syventyy pohtimaan niin sukupuolen, vähemmistöaseman, yhteiskuntaluokan kuin työelämän rakenteiden ja nykyajan ilmiöiden vaikutusta huijaritunteiden kokemiseen.

Huijaritunteet aiheuttavat täysin turhaa pahaa oloa, hukkaan heitettyjä haaveita ja loppuunpalamisia. Menetämme yhteiskuntana paljon osaamispotentiaalia, kun huijaritunteiden kanssa kamppailevat eivät koe olevansa päteviä hakemaan työpaikkoja tai tavoittelemaan unelmiaan.

Tämä on kirja huijareilta huijareille. Sen on kirjoittanut kolme yhteiskunnallisten asioiden osaajaa ja akateemisesti koulutettua nuorta naista - eli tuttavallisemmin kolme oman elämänsä huijaria. Kirjoittajat esittävät, että keskustelu huijarikokemuksista tarvitsee aiempaa yhteiskunnallisempaa otetta ja moninaisempia tarinankertojia. Siksi kirja rakentuu eritaustaisten ihmisten haastatteluille ja tarinoille huijariudesta. Tervetuloa tekemään huijareiden vallankumousta!


Katso myös näitä tuotteita