Hallinnon tutkimuksen tulevaisuus

Jäntti, Anni; Kork, Anna-Aurora; Kurkela, Kaisa; Leponiemi, Ulriika; Paananen, Henna; Sinervo, Lotta-Maria; Tuurnas, Sanna
Nimeke: Hallinnon tutkimuksen tulevaisuus
Tekijät: Jäntti, Anni (Toimittaja)
Kork, Anna-Aurora (Toimittaja)
Kurkela, Kaisa (Toimittaja)
Leponiemi, Ulriika (Toimittaja)
Paananen, Henna (Toimittaja)
Sinervo, Lotta-Maria (Toimittaja)
Tuurnas, Sanna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523970748
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.10.2022
Hinta: 45,00 € (40,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 418
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 35 HALLINTO
Pehmeäkantinen kirja, 2022

45,00 €

Mitä hallintotieteellinen tutkimus on ja minkälaista se voisi olla? Miten yhteiskunnallinen kehitys ja hallinnon tutkimus ovat sidoksissa toisiinsa?

Hallintotieteellinen tutkimus kohdistuu julkishallinnon toimintaan hallinnon ja politiikan välimaastossa. Siihen kytkeytyy kriittinen keskustelu demokratian murroskehityksestä, julkisorganisaatioiden muutosprosesseista ja johtamisesta, julkisen toiminnan kestävyydestä tai toimintapolitiikkojen vaikuttavuudesta.

Hallinnon tutkimuksen tulevaisuus on 54 tutkijan kirjoittama monitieteinen teos, joka luo näkymiä tieteenalan muutokseen ja tulevaisuuteen. Hallintotieteellisellä tutkimuksella on vahva käytännön yhteys ja merkittävä rooli yhteiskunnallisen muutoksen tekijänä. Samanaikaisesti se on myös muutoksen kohteena. Teos jäsentää tätä kaksoisroolia.

Teos soveltuu julkishallinnon muutoksesta, kehittämisestä ja tutkimuksesta kiinnostuneille lukijoille: tutkijoille, asiantuntijoille sekä opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita