Elä, naura, tuota voittoa osakkeenomistajille

Salokorpi, Kyösti
Nimeke: Elä, naura, tuota voittoa osakkeenomistajille
Tekijät: Salokorpi, Kyösti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517689229
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 165
Tuoteryhmät: Politiikka
Yhteiskunta
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kapitalismi, talousjärjestelmät, kritiikki, talouskasvu, uusliberalismi, ekokatastrofit, verkkokeskustelu, meemit, populaarikulttuuri
E-kirja, 2021
PDF
22,90 €

Bernie Sandersin lapaset ja talousjärjestelmän uskottavuus. Cheekin rakkauslaulut ja sosiaalisen median mekanismit. Terminator 2 ja ilmastokriisin syylliset. Meemit, fasismi, mainokset, radikalisoituneet demarit ja fapitalismin sokaisemat miljardöörit.

Päivätyökseen radiohittejä kirjoittavan Kyösti Salokorven tietokirjadebyytti Elä, naura, tuota voittoa osakkeenomistajille on eräänlainen myöhäiskapitalismin taskukartasto mielipuolille. Aiheet risteävät kuin sarjamurhaajien ja rikostutkijoiden lippulappusseinämillä, ja samalla etsitään ratkaisua siihen, miten tämän kaiken päälle voisi rakentaa parempaa maailmaa. Filosofiaa ja pop-kulttuuria lyhyisiin teksteihin tiivistävä teos on kuvitettu meemeillä, eikä sen lukemiseen tarvita korkeakoulututkintoa.

Kyösti Salokorpi on helsinkiläinen muusikko ja kirjallisuustieteen maisteri. Hän on soittanut Scandinavian Music Groupissa ja Atletico Kumpulassa sekä kirjoittanut kappaleita muun muassa Teflon Brothersille, Ressu Redfordille ja Elastiselle.


Katso myös näitä tuotteita