Vanhanakin voi ajatella — Mielikuvista ja niiden voimasta

Eskola, Antti
Nimeke: Vanhanakin voi ajatella — Mielikuvista ja niiden voimasta
Tekijät: Eskola, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517687232
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.1.2019
Hinta: 20,40 € (18,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 226
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
E-kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ikääntyminen, yhteiskunnallinen muutos, vanhuus, elämänlaatu, ikääntyneet, asenteet, tunteet, eriarvoisuus, mielikuvat, ikäkaudet, ajattelu, sosiaaliset suhteet, kirjoittaminen, kirjallisuus, tiedonvälitys
Avainsanat: aikalaiskritiikki, kuolema, sosiaalipsykologit, vanhuus, yhteiskunta
Äänikirja, 2019
MP3
25,64 €

Kovakantinen kirja, 2019

28,90 €

”Päivä on tehnyt kierroksensa. Niinpä tämä jää myös viimeiseksi kirjakseni.”

Arvostettu ajattelija Antti Eskola pohtii elämän ja tunnetilojen merkitystä kauniissa kirjassaan Vanhanakin voi ajatella. Eskola puntaroi samalla rohkeasti satavuotiasta Suomea ja sen yhteiskuntaa. Tunnelmaa värittää Kaarlo Sarkian runon sanat ”On ehtoo hämäräinen, ja saunat sauhuaa”.

”Kohta 85 vuotta täyttävä yksin asuva vanha mies, sosiaalipsykologian professorina työnsä tehnyt, istuu nojatuolissaan, seuraa sanomalehdistä maailman menoa ja kommentoi sitä ajatuksissaan. Tällaisen mielikuvan kirja lukijassa ehkä synnyttää. Vaikka liikkuminen tulee vaikeaksi ja elämänpiiri supistuu, voi kuitenkin ajatella. Mielikuvien avulla voi myös ohjailla elämäänsä ja tunnetilojaan.”

Eskola tarjoaa elämänmakuisia työkaluja ja vinkkejä mielikuvien työstämiseen. Miten mielikuvat ohjaavat meitä? Miten ohjata mielikuvia? Ihmisellä on niitä varastossa useita, mutta yksi voi olla tärkein ja salaisin.

Antti Eskola (1934-2018) oli sosiaalipsykologian professori, yhteiskunnallinen keskustelija ja suomalaisen yhteiskuntatieteen tärkeimpiä kehittäjiä. Eskolan edellinen kirja Vanhuus oli omakohtaisuudessaan puhutteleva saaden lämpimän vastaanoton ja laajan lukijakunnan.


Katso myös näitä tuotteita