Avoin kysymys — Haastattelun käsikirja

Seuri, Olli
Nimeke: Avoin kysymys — Haastattelun käsikirja
Tekijät: Seuri, Olli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517688154
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Media & journalismi
Tutkimusmenetelmät
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 07 VIESTINTÄ. JOUKKOVIESTINTÄ
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: journalismi, haastattelut, haastattelumenetelmät, toimittajat (media), työprosessit, joukkoviestimet, toimitustyö, puhe- ja keskusteluohjelmat, poliittinen journalismi
Avainsanat: haastattelumenetelmät, haastattelut, journalismi, televisiojournalismi
Äänikirja, 2020
MP3
29,90 €

E-kirja, 2020
EPUB
26,90 €

Haastattelu on yksi toimittajan tärkeimpiä työkaluja. Aina sen käyttö ei ole helppoa. Haastatteleminen on taito, jota voi kehittää paremmaksi.

Palkittu toimittaja Olli Seuri johdattaa lukijan haastattelun maailmaan. Hän riisuu sen kaikesta ylimääräisestä. Toisinaan haastattelu on tiivistunnelmaista suoraa lähetystä, välillä sitaattien keräämistä haastateltavalta.

Kirja jatkaa siitä, mihin Olli Seurin Avoin kysymys -podcast jää: Se tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan journalistiseen haastatteluun.
Käsikirja korostaa ja painottaa journalistisen työn erityisyyttä ja tärkeyttä. Nyt tarvitaan faktoihin ja totuuteen sitoutuneita haastattelijoita kipeämmin
kuin koskaan.

YTT Olli Seuri (s. 1983) tunnetaan Ylen ajankohtaisohjelmien ja vaalitenttien tekijänä. Hänet on palkittu sekä Bonnierin Suurella journalistipalkinnolla että Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla. Hän on myös mukana teoksessa Totuuden jälkeen - Miten media selviää algoritmien ja paskapuheen aikana.


Katso myös näitä tuotteita