Vita activa — Viikkokalenteri 2021

Nimeke: Vita activa — Viikkokalenteri 2021
Tuotetunnus: 6429830026914
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 5,00 € (4,03 € alv 0 %)


Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Kirjastoluokka: 05.3 Vuosikirjat. Kalenterit. Almanakat
Avainsanat: kalenteri, kalenterit
Vastapainon viikkokalenteri vuodelle 2021 tarjoaa raamit aktiiviselle elämälle, kirjoittamiselle ja pohtimiselle. Vita activa -viikkokalenteri on painettu laadukkaalle Munken Pure -paperille ja varustettu kahdella kauniilla lukunauhalla.

Kangaspäällysteinen viikkokalenteri soveltuu kunnon kokoisena viikkokalenterina älyllis-kirjallisiin puuhin, hyvään aktiiviseen elämään, muistiinpanoihin ja muistojen kirjaamiseen.

Viikkokalenterissa on kullakin aukeamalla 7 päivää ja yksi muistiinpano-osio. Joka toinen aukeama on tyhjä muistiinpanoja varten. Vanhentuessaan tästä viikkokalenterista tulee muistokirja legendaarisesta vuodesta 2021.

Kalenterissa on myös kuukausisuunnitelma koko vuodelle sekä sivupari, johon kirjata luetut kirjat. Merkittynä on myös kuun vaiheet ja viikkonumerot. Muistiinpanoille on paljon tilaa ja kalentereista saa säilytettävän sarjan käsinkirjoitettuja muistoja.

”Termillä vita activa tarkoitan kolmea ihmisen perusaktiviteettia: työtä, valmistamista ja toimintaa. Ne ovat perusaktiviteetteja siksi, että jokainen niistä vastaa yhtä perusehdoista, joiden mukaisesti elämä maapallolla on ihmiselle annettu.” Hannah Arendt


Katso myös näitä tuotteita