Vita activa — Viikkokalenteri 2020

Nimeke: Vita activa — Viikkokalenteri 2020
Tuotetunnus: 6429830026907
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,90 € (12,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: kangaskantinen
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjastoluokka: 05.3 Vuosikirjat. Kalenterit. Almanakat
Avainsanat: kalenteri, kalenterit
Vastapainon viikkokalenteri vuodelle 2020 tarjoaa raamit aktiiviselle elämälle, kirjoittamiselle ja pohtimiselle. Se on legenda jo syntyessään, painettu kellertävälle Munken Pure 120-grammaiselle paperille ja varustettu kahdella kauniilla lukunauhalla.

Filosofi Hannah Arendtin kirjan Vita activan alkuluku toimii inspiraationa Vita activa 2020 -viikkokalenterille.

”Termillä vita activa tarkoitan kolmea ihmisen perusaktiviteettia: työtä, valmistamista ja toimintaa. Ne ovat perusaktiviteetteja siksi, että jokainen niistä vastaa yhtä perusehdoista, joiden mukaisesti elämä maapallolla on ihmiselle annettu.”

Kangaspäällysteinen viikkokalenteri soveltuu kunnon kokoisena viikkokalenterina älyllis-kirjallisiin puuhin, hyvään aktiiviseen elämään, muistiinpanoihin ja muistojen kirjaamiseen.

Viikkokalenterissa on kullakin aukeamalla 7 päivää ja yksi muistiinpano-osio. Joka toinen aukeama on tyhjä muistiinpanoja varten. Vanhentuessaan tästä viikkokalenterista tulee muistokirja legendaarisesta vuodesta 2020.

Kalenterissa on myös kuukausisuunnitelma koko vuodelle sekä sivupari, johon kirjata luetut kirjat. Merkittynä on myös kuun vaiheet ja viikkonumerot.

Vuoden 2020 kalenteri aloittaa Vastapainon Vita activa -kalenterisarjan, jossa filosofinen alkuessee antaa moton kullekin vuodelle. Muistiinpanoille on paljon tilaa ja kalentereista saa säilytettävän sarjan käsinkirjoitettuja muistoja.


Katso myös näitä tuotteita