Mitä musikaalisuus on?

Nurmi, Mikko
Nimeke: Mitä musikaalisuus on?
Tekijät: Nurmi, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517687096
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 23.4.2019
Ilmestymispäivä: 23.4.2019
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät:
Musikaalisuus kuuluu meille kaikille synnynnäisesti. Ilman musikaalisuutta ei olisi musiikkia, kykyä ymmärtää musiikkia tai esittää sitä mitä moninaisimmissa muodoissa. Musikaalisuuteen liittyy yksilöllisiä eroja, mutta kykyjä voidaan kehittää missä tahansa elämänvaiheessa.

Hyvä soittotaito ei välttämättä edellytä varhain aloitettuja opintoja eikä myöskään poikkeuksellista musikaalisuutta. Soittamiseen liittyvä lahjakkuus saavutettuna kykynä on monen tekijän tulos ja ilmenee vain harvoin jo hyvin nuorella iällä. Sen sijaan synnynnäinen lahjakkuus esimerkiksi poikkeuksellisen musikaalisuuden muodossa ei tee kenestäkään vielä hyvää soittajaa.

Tämä kirja on kattava tietopaketti musikaalisuudesta, lahjakkuudesta ja sen tunnistamisesta, lasten musiikillisesta kehityksestä, harjoittelutaidoista, musisointiin liittyvistä fyysisistä rasitusvaivoista ja soittoharrastuksen aloittamisessa huomioitavista asioista. Kirja tarjoaa vastauksia lukuisiin kysymyksiin, joita esimerkiksi vanhemmat kohtaavat pohtiessaan soittoharrastuksen, musiikkileikkikoulun ja musiikkioppilaitosten tarjoaman opetuksen soveltuvuutta omalle lapselleen.

Soitonopiskelua monipuolisesti käsittelevänä tietopakettina kirja soveltuu myös varttuneemmille musiikinharrastajille, musiikinopiskelijoille ja musiikinopettajille.

Mikko Nurmi on musiikkiin erikoistunut tietokirjailija.


Katso myös näitä tuotteita