Mediayhteiskunta

Seppänen, Janne; Väliverronen, Esa
Nimeke: Mediayhteiskunta
Tekijät: Seppänen, Janne (Kirjoittaja)
Väliverronen, Esa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517683975
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Vastapaino
Painos: 5. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 228
Tuoteryhmät: Kirjat aiheittain
Media & journalismi
Kirjastoluokka: K07 VIESTINTÄ. JOUKKOVIESTINTÄ
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: media, arki, viestintä, vuorovaikutus, muutos, sosiaalinen media, uusmedia, Internet, valta, vaikuttaminen, vaikutukset, yhteiskunta
E-kirja, 2015
EPUB
23,06 €

Mikä on median rooli arjessa ja ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa? Miten internetin ilmaiset sisällöt ja uudet mediat haastavat perinteistä mediateollisuutta? Voiko Facebookin avulla tehdä vallankumouksen? Mitä on henkilökohtainen joukkoviestintä?

"Mediayhteiskunta" piirtää ajankohtaisen kuvan yhteiskunnasta, joka on monin tavoin riippuvainen mediasta. Samalla kirja tarkastelee median kokemista tilanteessa, jossa vanhat käsitteet television katsoja, radion kuuntelija ja lehden lukija alkavat olla historiaa.

"Mediayhteiskunta" on odotettu perusteos mediamaiseman ja viestinnän muutoksista. Teos tutkii viestintää vuorovaikutuksena, esityksinä, taloutena ja osana yhteiskunnallista vallankäyttöä. Kirja purkaa vastakkainasetteluja perinteisen ja sosiaalisen median, asian ja viihteen, yksityisen ja julkisen välillä. Mediasta on tullut erottamaton osa yhteiskuntaa, hyvässä ja pahassa.

Janne Seppänen on professori Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksikössä. Esa Väliverronen on professori Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella.


Katso myös näitä tuotteita